Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.08.2020

На Вінниччині викрито незаконне транспортування фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту (фото)

Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, щодо незаконного транспортування фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту за ознаками злочину, передбачених ч. 1 ст. 204 КК України.

Так, слідчими податкової міліції проведено обшук транспортного засобу, який зупинений 04 серпня, близько 2 години ночі, працівниками патрульної поліції на одній із автодоріг Вінницького району.

У ході спілкування з водієм зупиненого автомобіля, патрульні відчули з його салону запах спирту, у зв’язку з чим на місце зупинки було викликано слідчо-оперативну групу.

У подальшому, під час слідчих дій з автомобіля «Renault Master» виявлено та вилучено пластикові ємності загальним об’ємом понад 2 тис. 800 літрів, кожна з яких заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту міцністю 93-94%.

Наразі слідство триває, вживаються заходи щодо арешту вилученого майна та транспортного засобу, встановлення осіб, причетних до незаконного транспортування підакцизних товарів.

Довідково: ч. 1 ст. 204 КК України - Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, - карається штрафом від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1672