Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2020

За збут амфетаміну в особливо великому розмірі група осіб проведе за гратами найближчі десять років

Прокуратурою Вінницької області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням групи осіб у збуті та переміщенні з метою збуту амфетаміну в особливо великому розмірі та використанні коштів, здобутих внаслідок збуту наркотичних засобів  (ч. 1 ст. 306, ч.ч. 2,3 ст. 307 КК України).

Так, група, у складі двох осіб, придбала амфетамін у м. Одеса та збула його частину у тому ж місті іншій особі, яка здійснила оплату за наркотики шляхом безготівкового перерахунку коштів, які використовувались з метою продовження обігу наркотичних засобів, а згаданих вище продавців затримано у м. Немирів, Вінницької області та вилучено близько 200 грам амфетаміну.

За результатом судового розгляду, тривалість якого пов’язана з віддаленістю місць проживання свідків та неодноразовою зміною складу суду, колегією суддів Вінницького міського суду, ухвалено обвинувальний вирок, яким винуватих осіб засуджено до десяти та дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією усього належного їм майна.

Прокуратура Вінниччини систематично займає принципову та наполегливу позицію в протидії злочинам у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1755