Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2020

За вчинений грабіж чоловікам загрожує до 6 років позбавлення волі

За процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури слідчим відділенням Лівобережного відділення поліції ВП ГУНП у Вінницькій області затримано двох осіб за підозрою у вчиненні ними грабежу по вул. Антонова у м. Вінниці.

Слідством встановлено, що вдень, 17.06.2020, двоє, раніше неодноразово судимих, у тому числі за вчинення особливо тяжких корисливих злочинів, чоловіків перебуваючи по вул. Антонова у м. Вінниці, незважаючи на те, що знаходяться в людному місці, відкрито заволоділи золотим ланцюжком з хрестиком, який, із застосуванням фізичної сили, зняли з потерпілого, чим завдали останньому матеріальної шкоди на суму близько 44 тис. грн.

У ході проведення першочергових слідчих дій, викрадені речі були виявлені та вилучені в одного із зловмисників.

Наразі чоловікам повідомлено підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України та відносно останніх застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Досудове слідство у кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі дії на встановленні усіх обставин справи. У разі доведення вини у судовому порядку, зловмисникам загрожує покарання від 4 до 6 років позбавлення волі.



Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1710