Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2020

Ювенальні прокурори Вінниччини взяли участь в онлайн - тренінгу «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочинів» (фото)

Сьогодні, 23 червня 2020 року, ювенальні прокурори Вінниччини взяли участь в онлайн - тренінгу «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочинів».

Захід проведений тренерами Департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству Офісу Генерального прокурора на базі Тренінгового центру прокурорів України.

Ювенальні прокурори за допомогою тренерів опанували механізм реалізації повноважень прокурора, визначених у Порядку реалізації Програми відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину, закріпили знання у питаннях організації діяльності прокурора у вказаних кримінальних провадженнях.

Завдяки онлайн-тренінгу підвищено рівень поінформованості прокурорів щодо здійснення своїх повноважень відповідно до Порядку реалізації пілотного проєкту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину», затвердженого наказом Міністерства юстиції України та Генеральної прокуратури України.

       

                                                
 
                                                                                
                  

 

                                    

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1637