Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.06.2020

За фактом смерті молодої жінки, матері трьох малолітніх дітей, розпочато досудове розслідування

Вінницькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у двох кримінальних провадженнях внесених до ЄРДР, у зв’язку із смертю молодої жінки, матері трьох малолітніх дітей.

Як встановлено досудовим розслідуванням, 12.06.2020 о 17:51 год до Вінницького районного відділення поліції Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області надійшло повідомлення про те, що 12.06.2020 близько 17:50 год. в с. Агрономічне, померла жінка 1991 року народження. За вказаним фактом, 12.06.2020,  внесено до ЄРДР та розпочато досудове слідство у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. Для встановлення причини смерті по справі призначено судово-медичну експертизу.

На даний час у кримінальному провадженні проводяться допити свідків,   виконуються інші першочергові слідчі дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального правопорушення.

Крім того, зважаючи на повідомлення рідних померлої про її звернення за медичною допомогою до однієї з медичних установ м. Вінниці, до ЄРДР внесено відомості за ч.2 ст. 139 КК України: ненадання без поважних причин допомоги хворому медичним працівником, якщо воно спричинило смерть хворого або інші тяжкі наслідки.

Досудове розслідування на даний час триває для встановлення об’єктивної істини по справах.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2135