Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2020

На Вінниччині повідомлено про підозру членам організованої групи, які здійснювали незаконне виготовлення та зберігання фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту (фото)

Прокуратурою Вінницької області повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28 ч.ч. 1, 2  ст. 204    КК України трьом особам організованої групи, що здійснювали незаконне виготовлення та зберігання фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту.

Так, у ході проведення досудового розслідування, працівниками прокуратури Вінницької області, слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Вінницькій області та управління Служби безпеки України у Вінницькій області виявлено злочинну групу осіб, яка здійснювала виготовлення та зберігання, з метою збуту, фальсифікованих алкогольних напоїв під виглядом продукції відомих світових брендів.

За результатами злагодженої співпраці та спланованих заходів, на підставі ухвали суду, проведено обшук на території м. Вінниця. Виявлено та вилучено спирт етиловий, загальним об'ємом 23 240 літрів, незаконно виготовлені алкогольні напої у виді водоспиртової суміші, загальним об'ємом 3 080 літри, незаконно виготовленні алкогольні напої в упаковках типу “bag-in-box”, загальним об'ємом 5 187 літрів, обладнання для незаконного виготовлення алкогольних напоїв, 1 автомобіль, мобільні термінали.

Наразі слідство триває, вживаються заходи щодо встановлення інших учасників організованої групи та найближчим часом кримінальне провадження  буде скеровано до суду.

                

                 

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1768