Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2020

Найближчих п'ять років злочинець проведе за гратами

За принципової позиції прокуратури Вінницької області, залишено без змін вирок суду першої інстанції щодо корупціонера, який переглядався в апеляційному та касаційному порядку.

Зокрема, ухвалою Вінницького апеляційного суду повторно залишено без змін вирок Могилів-Подільського міськрайонного суду, яким мешканця смт. Муровані Курилівці  визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 КК України та призначено остаточне покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялось раніше, державним обвинуваченням доведено, що засуджений вчинив закінчений замах на шахрайство, з метою заволодіння майном вінничанина шляхом його обману та закінчений замах на підбурювання останнього до надання неправомірної вигоди в сумі 10 тис. грн керівнику одного з територіальних сервісних центрів регіонального сервісного центру МВС України у Вінницькій області, тобто службовій особі, яка займає відповідальне становище, за зняття з обліку транспортного засобу без участі власник та без відповідного його доручення.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2744