Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.05.2020

Молодикам, які збували наркотичні та психотропні речовини, вручено повідомлення про підозру

За процесуального керівництва Калинівської місцевої прокуратури Вінницької області виявлено та припинено діяльність осіб, які незаконно збували наркотичні та психотропні речовини на території Козятинського району.

Слідством встановлено, що збували особливо небезпечні наркотичні засоби – канабіс та амфетамин 22-річний та 24-річний жителі м. Козятин.

Під час затримання молодиків, за місцем їх фактичного проживання, виявлено та вилучено електронні ваги, пакетики для фасування та підготовлені для продажу заборонені речовини.

Наразі прокурором погоджено та вручено підозрюваним повідомлення про підозру за ч.ч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

До суду готується клопотання про обрання відносно підозрюваних запобіжних заходів у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1566