Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2020

На Вінниччині судитимуть директора комунального закладу, якого підозрюють у привласненні бюджетних коштів

Жмеринська місцева прокуратура Вінницької області скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора одного із комунальних закладів Вінницької області, який підозрюється у підробленні документів та привласнені майже  49 тис. грн коштів територіальної громади.

  За версією слідства, директор, у період 2017-2018 років, достовірно знаючи, що місцева жителька тривалий час проживає за межами України, зловживаючи своїми службовим становищем шляхом складання та внесення до офіційних документів підприємства завідомо неправдивих відомостей щодо працевлаштування останньої на комунальному підприємстві, отримував через касу підприємства грошові кошти в якості заробітної плати останньої, при цьому, будь-яка, трудова діяльність на користь підприємства не здійснювалась.

Вказаній особі інкримінується вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2109