Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.04.2020

Начальника відділу освіти, керівника будівельної організації та інженера технічного нагляду підозрюють у розтраті 1,1 млн бюджетних коштів

Прокуратурою Вінницької області повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 4, 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України, начальнику відділу освіти одного з районів області, яка одночасно є депутатом місцевої ради, а також керівнику будівельної організації та інженеру технічного нагляду.

За даними слідства, вказані особи, діючи за попередньою змовою, шляхом внесення завідомо неправдивих відомостей до актів приймання виконаних будівельних робіт щодо їх обсягів, упродовж 2017-2018 років, незаконно заволоділи бюджетними коштами, призначеними для капітального ремонту об’єкта інфраструктури (спортивного комплексу), у загальному розмірі 1,1 млн грн.

Вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2075