Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2020

Бершадською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Піщанського району, який пропонував неправомірну вигоду працівникам поліції

Бершадською місцевою прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний акт відносно водія, який за керування автомобілем у нетверезому стані, пропонував поліцейським 4 тис. грн неправомірної вигоди.

За версією слідства, 24-річний мешканець Піщанського району, порушивши вимоги Правил дорожнього руху України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, зокрема, керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, будучи зупинений працівниками поліції, пропонував останнім 4 тис. грн за не складення щодо нього адміністративних матеріалів.

При  цьому порушник попереджувався про кримінальну відповідальність за такі дії, але продовжував пропонувати неправомірну вигоду.

Вказаній особі інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого Кримінальна відповідальність за ч. 1 ст. 369 КК України.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1829