Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2020

На Вінниччині судитимуть учасників організованої злочинної групи, які організували діяльність підпільного грального закладу

Прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно  шести осіб, троє з яких - учасники організованої злочинної групи, які організували діяльність підпільного грального закладу.

За версією слідства, учасники організованої злочинної групи, з 01.10.2018 по 03.05.2019 у м. Вінниця, організували діяльність підпільного грального закладу, де гравцям, за сплату відповідної «комісії» у вигляді внесення грошових коштів за участь у грі, надавалася можливість доступу до азартних карточних ігор – покеру. Обов`язковою умовою участі в іграх була фінансова оплата гравцями для отримання покерних фішок з метою здійснення ставок в еквіваленті фактично внесених готівкових грошових коштів, що в подальшому давало змогу учасникам гри, як отримати грошовий виграш, так і не отримати його залежно від випадковості.

Виручені в результаті такої діяльності гроші розподіляли між собою.

Досудове розслідування у провадженні здійснювалось слідчим управлінням ГУНП у Вінницькій області.

Вказаним особам інкримінується вчинення кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 203-2 КК України.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1721