Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2020

До суду скеровано обвинувальний акт відносно двох чоловіків, які намагались втрутитись у роботу банкомату та заволодіти 200 тис. грн

Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області, скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів  міста  Львова, які намагались втрутитись у роботу банкомату та заволодіти коштами.

За даними слідства, у лютому 2020 року, у м. Жмеринка чоловіки, використовуючи комп’ютерне обладнання та файли шкідливого програмного забезпечення, функціональним призначенням яких є втручання в роботу програмної частини  банкомату, намагалися протиправно заволодіти більше 200 тис. грн, які знаходились в одному із банкоматів м. Жмеринки.

Обвинувачуваним інкримінується вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 15 ч. 2  ст. 361 КК України за фактом замаху на таємне викрадення чужого майна (грошей), поєднаному з проникненням у сховище, втручання в роботу електронно-обчислюваних машин.  

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1638