Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.04.2020

Викрадача автомобіля затримано та йому обрано запобіжний захід

Вінницькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом угону автомобіля «SUBARU OUTBACK» та грабежу на автозаправній станції.

Встановлено, що мешканець м. Вінниці, під приводом придбання автомобіля відволік увагу його власника, після чого скористався ключами у замку запалення та заволодів автомобілем.

Щоб мати змогу виїхати з обласного центру, зловмисник, на одній із АЗС, заправив автомобіль пальним, за яке не розрахувався та втік.
Завдяки злагодженій роботі правоохоронців через кілька годин автомобіль зупинено в районному центрі, а його викрадача затримано.

На даний час йому повідомлено про підозру у вчиненні угону та грабежу та слідчим суддею, за клопотанням прокурора, обрано запобіжний захід (у вигляді домашнього арешту в нічний час).

Наголошуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1479