Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.04.2020

Взято під варту двох черкащанок, які пограбували пенсіонерку

За клопотанням Жмеринської місцевої прокуратури взято під варту двох черкащанок, підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК  України (грабіж, поєднаний із проникненням у житло, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Як установлено слідством, в одному із сіл Шаргородського району, дві, раніше неодноразово судимі, жінки 34 і 40 років, під вигаданим приводом купівлі пір'я та горіхів, проникли до домогосподарства 78-річної місцевої жительки, де в одній із житлових кімнат будинку викрали майже 2 тис. грн. Після того, як їх дії були викриті потерпілою, зловмисниці зникли з місця події та розпорядитись викраденим майном на власний розсуд, втім в подальшому були затримані працівниками поліції.

Досудове розслідування триває.

Довідково: ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

 

 

кількість переглядів: 1819