Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2020

За вчинення розбійного нападу, на чоловіка чекає суд

За процесуального керівництва Бершадської місцевої прокуратури Вінницької області завершено досудове розслідування щодо вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України (розбій).

Установлено, що, ввечері, напередодні Нового 2020 року, у смт. Крижопіль, молодий чоловік, з метою незаконного заволодіння майном жінки, яка поверталася з роботи додому, підійшовши позаду, вхопив її сумку, однак вирвати її не зміг, оскільки жінка міцно її тримала.

У подальшому, молодик, з метою подолання опору потерпілої та упередити протидію нападу, наніс множинні удари потерпілій.

Зловмисника затримано по гарячих слідах правоохоронцем. Жінку госпіталізовано до хірургічного відділення Крижопільської окружної лікарні інтенсивного лікування для надання допомоги та стаціонарного лікування.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до районного суду для розгляду по суті.

Разом з тим, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 1639