Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2020

На Вінниччині затримано та взято під варту групу осіб, що викрали зі складу фермерського господарства хімічних засобів захисту рослин на 4,5 мільйонів гривень

Вінницькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 5 ст. 185 КК України за фактом здійснення таємного викрадення чужого майна (крадіжка), вчиненої за попередньою змовою групою осіб, поєднаною з проникненням у сховище,  що вчинена в особливо великих розмірах.

Установлено, що групою осіб здійснено крадіжку хімічних засобів захисту рослин зі складу одного із фермерських господарств Вінницького району, чим завдано господарству матеріальної шкоди на загальну суму майже 4,5 мільйонів гривень.

Працівниками поліції зловмисників затримано у порядку ст. 208 КПК України на шляху слідування, неподалік м. Одеси.

П’яти фігурантам злочину оголошено про підозри та за принципової позиції Вінницької місцевої прокуратури всім підозрюваним судом обрано запобіжні заходи у вигляді взяття під варту з альтернативою внесення застави в сумі понад  3 млн грн кожному. 

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2215