Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2020

За службове підроблення документів поліцейському оголошено підозру

Прокуратурою області разом із слідчими Територіального управління ДБР у м. Хмельницькому оголошено підозру працівнику Вінницького ВП ГУНП у Вінницькій області за службове підроблення, тобто, складання, видачу службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, а саме постанов по справах про адміністративні правопорушення.

Правоохоронець  підробив три таких постанови відносно громадянина, який відбував покарання з випробовуванням, які в подальшому направлено до органу пробації, що могло б спричинити незаконну заміну умовного покарання на реальне позбавлення волі.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч.1 ст.366 КК України.

До суду подано клопотання про відсторонення вказаного підозрюваного від займаної посади та про обрання відносно нього запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 1852