Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2020

24-річного чоловіка, який вкоротив життя одинокому пенсіонеру, взято під варту

За клопотанням прокуратури Вінницької області взято під варту жителя Тростянецького району, підозрюваного у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК  України.

Як установлено слідством, 24-річний чоловік, з метою особистої наживи й незаконного збагачення, вирішив вчинити розбійний напад на одинокого, 63-річнього сусіда. Зловмисник, керуючись жагою до наживи та усвідомлюючи, що пенсіонер може зберігати у помешканні гроші й цінне майно, яким він намір заволодіти, діючи умисно, розуміючи свою явну перевагу над потерпілим, наніс останньому множинні удари арматурою по голові, від яких чоловік помер.

Підозрюваний викрав з будинку майже 10 тис. грн, після чого зник з місця події та розпорядився викраденим майном на власний розсуд.
Нині обвинувачений вину визнає та розкаюється у вчиненому.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1650