Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2020

Судитимуть колишнього співробітника Вінницької установи виконання покарань, який підозрюється в передачі наркотичних речовин у місця позбавлення волі

Прокуратура Вінницької області затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього співробітника Вінницької установи виконання покарань, який підозрюється у незаконному збуті наркотичних засобів.

За версією слідства, він незаконно переносив та зберігав наркотичні речовини, ймовірно, для подальшого збуту на території установи. У вказаної особи вилучено наркотичний засіб, обіг якого обмежено - метадон, загальною масою 0,1110 г.

Досудове розслідування здійснювало Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Хмельницькому.

Дії колишнього співробітника установи виконання покарань кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та передачі наркотичних засобів у місця позбавлення волі).

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1434