Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.03.2020

Молодика, який збував наркотичний засіб, взято під варту (фото)

За процесуального керівництва Жмеринської місцевої прокуратури Вінницької області працівниками поліції виявлено та припинено діяльність особи, яка незаконно збувала наркотичні засоби на території Шаргородського району.

Вказаною особою виявився 25-річний житель одного із сіл Шаргородського району, який збував особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Під час затримання молодика, за місцем його проживання, виявлено та вилучено поліетиленові пакети із сухою подрібненою речовиною рослинного походження, за зовнішніми ознаками схожу на рослини коноплі, пристрій для куріння.

Дії підозрюваної особи кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, виготовлення, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу).

Вищевказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

                                                                         
Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1741