Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.03.2020

Повідомлено про підозру керівнику підрозділу Укрзалізниці, який погрожував насильством працівнику правоохоронного органу (відео)

Прокуратурою Вінницької області повідомлено про підозру  керівнику структурного підрозділу Регіональної філії "Південно-західна залізниця" АТ "Укрзалізниця", за фактом погрози насильством щодо працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Події, що передували підозрі, набули суспільного резонансу та широко обговорювалось у соціальних мережах.
Зокрема, досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчим управлінням ГУНП у Вінницькій області, з'ясовано, що 22 січня 2020 року, під час проведення слідчих дій за фактом крадіжки дизельного палива з території локомотивного депо у м. Жмеринці, керівник зазначеної організації, перебуваючи на місці події, перешкоджав працівникам поліції  виконанню ними службових обов’язків та погрожував насильством керівнику слідчо-оперативної групи.
Дії підозрюваного кваліфіковано за ч.1 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення санкцією  ч. 1 ст. 345 КК України передбачено покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2212