Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2020

25-річного чоловіка, який вкоротив життя одинокому пристарілому, взято під варту

За клопотанням прокуратури Вінницької області взято під варту жителя Шаргородського району, підозрюваного у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК  України.

Як установлено слідством, 25-річний чоловік спільно з потерпілим у його помешканні розпивав алкогольні напої. У ході застілля, зловмисник керуючись жагою до наживи, вирішив  вчинити розбійний напад на одинокого, похилого віку знайомого вінничанина. У стані сп'яніння, молодик заподіяв потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, від яких господар оселі помер.

Підозрюваний викрав з квартири пристрій для відстрілу гумових куль, майно знайомого та, не бажаючи бути викритим, зник з місця події,  розпорядився викраденим майном на власний розсуд.

За клопотанням прокуратури Вінницької області судом обрано стосовно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1840