Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2020

"Поціновувач нетверезого керування" намагався за хабар уникнути відповідальності (фото)

За процесуального керівництва Калинівської місцевої прокуратури Вінницької області, 21 лютого 2020 року, працівники Козятинського відділення поліції Калинівського ВП ГУНП України спільно з оперативниками Вінницького управління ДВБ Національної поліції України затримали жителя Козятинського району, який намагався надати неправомірну вигоду у розмірі 400 доларів США начальнику сектору превенції Козятинського відділення поліції за не складання протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених   ч. 4 ст. 126 та ч. 3 ст. 130 КУпАП. Зловмисник у минулому році двічі притягувався до відповідальності за керування автівкою у нетверезому стані, цього разу вирішив уникнути відповідальності за хабар.

Наразі готується повідомлення про підозру і вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування за ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1978