Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2020

На Вінниччині судитимуть співробітника Вінницької установи виконання покарань, який підозрюється в передачі наркотичних речовин у місця позбавлення волі

Прокуратура Вінницької області затвердила й направила до суду обвинувальний акт стосовно  співробітника Вінницької установи виконання покарань, який, за версією слідства, займався  злочинною діяльністю, пов’язаною з незаконним збутом наркотичних засобів.

Обвинувачений  брав участь у незаконному перекиданні на територію установи наркотичних речовин та зберігав їх при собі для подальшого збуту на території установи. Під час розслідування, у вказаної особи, вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс, загальною масою 478,66 г та наркотичний засіб, обіг якого обмежено – метадон, загальною масою 0,5282 г.

За результатами проведеного досудового розслідування, яке здійснювало Територіальне управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 307  ( незаконне придбання, зберігання з метою збуту та передачі наркотичних засобів у місця позбавлення волі)  КК України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1549