Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2020

Організаторам покерного клубу на Вінниччині обрано запобіжні заходи

За процесуального керівництва прокуратури Вінницької області стосовно 3 осіб, підозрюваних у організації забороненого законом грального закладу – покерного клубу судом застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту.

Так, попередньо, відповідно до рішення Вінницького апеляційного суду,   до всіх трьох підозрюваних застосовано запобіжний захід у вигляді застави у максимальному розмірі – 300 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, а саме 630 тис. грн.

У зв’язку із невнесенням визначеного розміру застави, до суду подані клопотання про заміну запобіжного заходу у вигляді застави на тримання під вартою.

За результатами їх розгляду ухвалами слідчих суддів Вінницького міського суду двом особам запобіжний захід у вигляді застави змінено на тримання під вартою, ще одному – на цілодобовий домашній арешт. На останню ухвалу прокуратурою області готується апеляційна скарга.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться необхідні слідчі дії з метою з’ясування усіх деталей вчиненого злочину.

Відповідальність за незаконне зайняття гральним бізнесом передбачена статтею 203-2 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1760