Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2020

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно підозрюваної у вчиненні злочину у сфері обігу психотропних речовин

Могилів-Подільською місцевою прокуратурою Вінницької області скеровано до суду для розгляду обвинувальний акт відносно мешканки області, яка, незаконно придбавши психотропні та особливо небезпечні психотропні речовини, перевезла їх до виправної колонії з метою збуту засудженим.

За результатами досудового розслідування зібрано достатньо доказів вини вищевказаної особи у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, а саме - незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні психотропних та особливо небезпечних психотропних речовин з метою передачі цих речовин у місця позбавлення волі.

Довідково:  ч. 2 ст. 307 КК України передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1773