Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.02.2020

Депутату обласної ради, підозрюваному в одержанні неправомірної вигоди, обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою

За клопотанням прокуратури Вінницької області взято під варту депутата обласної ради,  заступника начальника  одного з управлінь апарату Вінницької обласної ради, підозрюваного в отриманні 300 доларів США неправомірної вигоди.

За версією слідства, службовець органів місцевого самоврядування одержав гроші, у якості перших, так званих, платежів, за надання у користування нежитлових приміщень у будівлі, що перебувають у власності територіальних громад Вінницької області, розташованих на території міста Вінниці та безперешкодного користування ними підприємцем в торгівельних цілях.

Обравши тримання під вартою, суд визначив для підозрюваного альтернативний запобіжний захід у вигляді застави розміром 105 тис. гривень.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1854