Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2020

У Вінниці припинено діяльність незаконної АЗС (фото)

Вінницькою місцевою прокуратурою здійснюється  нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінального провадження за фактом здійснення рядом суб’єктів господарювання діяльності з роздрібної торгівлі пальним з допущенням грубих порушень правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах, які створюють загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків.

У ході розслідування, Вінницькою місцевою прокуратурою скоординовано роботу СВ Вінницького ВП ГУНП, оперативного управління ГУ ДФС у Вінницькій області,  ГУ ДСНС у Вінницькій області та Вінницьких міських електричних мереж, в результаті чого, під час проведення санкціонованого обшуку, припинено діяльність нелегальної заправної станції, на якій здійснювалась роздрібна торгівля дизельним пальним. Вилучено знаряддя протиправної діяльності - три паливно заправні блок пункти, кожен з яких включає резервуар для зберігання пального та паливно роздавальну колонку, вартість яких, за попередньою оцінкою, складає майже 250 тис. грн.

Вінницька місцева прокуратура й надалі дотримуватиметься принципової позиції та вживатиме заходів, спрямованих на забезпечення безпеки жителів міста та захисті інтересів держави і закону.

                                                  
Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1752