Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

Співробітнику колонії, який зберігав та збував наркотики на охоронюваній території, повідомлено про підозру

Прокуратурою Вінницької області спільно зі слідчими ДБР повідомлено про підозру колишньому співробітнику Вінницької виправної колонії у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України - тобто у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та передачі наркотичних засобів у місця позбавлення волі.

Як встановлено слідством, підозрюваний, замість того, щоб виконувати свої обов’язки по перешкоджанню неправомірних дій на території колонії, обрав хибний шлях та вирішив "заробити" на збуті наркотиків у місцях позбавлення волі. Колишній співробітник брав участь у незаконному перекиданні на територію колонії наркотиків та зберігав при собі особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс, загальною масою 478,66 г та наркотичний засіб, обіг якого обмежено - метадон загальною масою 0,5282 г, за що найближчим часом буде відповідати у суді.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1757