Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2020

На Вінниччині вкотре припинено діяльність незаконної АЗС (фото)

Органами прокуратури Вінницької області продовжується робота по виявленню незаконно діючих АЗС на території області.

Так, слідчими СУ ФР ГУ ДФС у Вінницькій області, за процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області, із залученням спеціалістів Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області та Вінницьких міських електричних мереж, в рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 272 КК України, проведено санкціонований обшук АЗС, розміщеної на території м. Вінниці, в результаті якого встановлено порушення законодавства.

Як наслідок, припинено діяльність автозаправної станції, яка працювала без дозвільних документів, з порушенням правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Під час обшуку вилучено чорнові записи та 3 металевих бокси, в яких знаходились автогазозаправні станції, які складаються із технологічного обладнання призначеного для заправлення автотранспорту, зокрема: 3 металевих резервуари для зберігання паливо-мастильних матеріалів орієнтовною ємністю 5-8 м3, паливно-роздавальні колонки, які з'єднані між собою за допомогою трубопроводів, а також термінал АЗС-М.

Вищезазначене обладнання, яке використовувалось у незаконній діяльності, вилучено та демонтовано. Слідчим направлено до суду клопотання про накладення арешту на майно.

Системна робота на даному напрямку триває до повного припинення роботи незаконних АЗС на території Вінницької області.

Прохання до небайдужих громадян: повідомляти про відомі факти незаконної роботи АЗС, стаціонарно розміщених та пересувних модулів,  замаскованих під звичайні автомобілі, зателефонувавши за номером 102, або до чергової частини прокуратури Вінницької області  (0432) 67-15-67.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1573