Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2020

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо молодика, який скоїв розбій, поєднаний з проникненням у житло

Як повідомлялося раніше, Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженню за фактом розбійного нападу, який вчинено в листопаді 2019 року в м. Бар Вінницької області. В межах здійснення процесуального керівництва та досудового розслідування повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло) місцевому жителю, який в нічний час ввірвався до квартири барчанина, що є особою з інвалідністю, напав на нього, із застосуванням фізичного насильства та погрожуючи ножем, заволодів грошовими коштами потерпілого.

Вжитими заходами підозрюваного затримано. Ним виявився 24-річний чоловік, який не працює, не навчається, раніше притягувався до кримінальної відповідальності та мав судимість за умисні злочини.

За клопотанням Жмеринської місцевої прокуратури судом обрано, стосовно підозрюваного, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застосування застави.

На даний час, за вказаним фактом, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України передбачає покарання  у виді позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1973