Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.01.2020

На Вінниччині припинено діяльність незаконних АЗС (фото)

Органами прокуратури Вінницької області системно продовжується робота по виявленню та припиненню роботи незаконно діючих АЗС на території області.

Так, 13.01.2020, працівниками Могилів-Подільської місцевої прокуратури Вінницької області, із залученням спеціалістів Могилів-Подільського районного сектора Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області, в рамках кримінальних проваджень проведено 2 санкціонованих огляди на території м. Могилів-Подільського, в результаті яких встановлено порушення чинного законодавства.

Того дня припинено діяльність 2 автозаправних станцій, які працювали без відповідної ліцензії на роздрібну торгівлю пальним, а також інших дозвільних документів, з порушенням правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах.

У ході огляду вилучено автозаправний блок-пункт, в середині якого знаходилась колонка з під’єднаним пістолетом, три бочки ємністю 200 літрів  наповнених дизельним паливом, каністру ємністю 30 л наполовину заповнену пальним, шланг, відро, металевий резервуар ємністю 20 метрів кубічних на 1/4 заповнений  пальним, пістолет та шланг, які кріпились до резервуара.

Під час огляду іншої АЗС вилучено металеву цистерну об’ємом близько 4 м3 із прикріпленим електронасосом, в якій знаходилось майже 1 000 літрів дизельного палива.

Загалом вилучено дизельного палива сумнівної якості в розмірі понад 4 000 літрів.

Системна робота на даному напрямку триває до повного припинення роботи незаконних АЗС на території Вінницької області.

Прохання до небайдужих громадян: повідомляти про відомі факти незаконної роботи АЗС, стаціонарно розміщених та пересувних модулів,  замаскованих під звичайні автомобілі, зателефонувавши за номером 102, або до чергової частини прокуратури Вінницької області (0432) 67-15-67.
                    

         
Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1703