Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2020

На Вінниччині припинено незаконну діяльність 22 АЗС (фото)

Працівниками прокуратури Вінницької області, спільно з органами Державної фіскальної служби та Служби безпеки України у Вінницькій області, проведено численні огляди в результаті яких установлено  порушення чинного законодавства.

Так, упродовж місяця, працівниками органів прокуратури Вінниччини, спільно з правоохоронними органами створено 8 мобільних груп, проведено 86 оглядів автозаправних станцій розташованих на території Вінницької області, припинено діяльність 22 станцій, які працювали без отримання відповідної ліцензії на роздрібну торгівлю пальним та скрапленим газом.

За вказаними фактами зареєстровано 18 кримінальних проваджень, проведено 25 обшуків,  під час яких демонтовано 10 автозаправних станції, вилучено обладнання за допомогою якого здійснювалась незаконна діяльність, чорнову бухгалтерію, комп’ютерну техніку, 6 300 літрів скрапленого газу та 35 400 літрів дизельного пального. На вилучене пальне та обладнання накладено арешт.

Системна робота на даному напрямку триває до повного припинення роботи незаконних АЗС на території Вінницької області.

Прохання до небайдужих громадян повідомляти про відомі факти незаконної роботи АЗС, стаціонарно розміщених та пересувних модулів,  замаскованих під звичайні автомобілі, зателефонувавши за номером 102, або до чергової частини прокуратури Вінницької області (0432) 67-15-67.
               

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2059