Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.01.2020

У прокуратурі Вінницької області представили колективу нових заступників прокурора області (ФОТО)

У середу, 8 січня 2020 року, прокурор Вінницької області Костянтин Мерімерін представив колективу нових заступників прокурора області.

"Наказами Генерального прокурора Руслана Рябошапки, від 8 січня 2020 року, Олексія Кравчука та Антона Ковальського призначено  заступниками прокурора Вінницької області", - сказав очільник відомства.

Вітаючи своїх заступників із призначенням на посади, прокурор області висловив впевненість, що новопризначені керівники добре справляться із завданнями, які поставлені перед органами прокуратури. Костянтин Геннадійович переконаний, що  попередній досвід роботи в органах прокуратури у цьому їм допоможе.

У свою чергу, Олексій Кравчук та Антон Ковальський подякували за довіру та запевнили, що використовуватимуть усі свої знання, докладатимуть максимум зусиль для досягнення поставлених завдань.

Прокурор області Костянтин Мерімерін, наприкінці зібрання, висловив  впевненість, що чесною, сумлінною, працею ми зможемо відновити довіру людей до прокуратури, де закон і справедливість понад усе.


Довідково:

Олексій Кравчук народився у Хмільнику Вінницької області, 30 березня 1980 року.

Вищу освіту здобув у  Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого.

В органах прокуратури Вінницької області працює  з 2001 року. За цей час обіймав різні, в тому числі, керівні посади.

До призначення на посаду заступника прокурора області працював заступником начальника відділу забезпечення представництва в суді управління представництва інтересів держави в суді прокуратури Вінницької області.


Антон Ковальський народився у Вінниці 12 травня 1984 року.

Вищу освіту здобув у Чернівецькому національному університеті та у Національній академії прокуратури України.

В органах прокуратури Вінницької області працює  з 2011 року. За цей час обіймав різні, в тому числі, керівні посади.

До призначення на посаду заступника прокурора області очолював  управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Вінницької області.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 5566