Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.12.2019

Прокуратурою області вкотре продемонстровано невідворотність покарання за вчинення злочину

Завдяки скоординованим діям прокуратури Вінницької області та управління УСБУ  у Вінницькій області, розшукано та затримано, в порядку ст. 208 КПК України, підозрюваного по кримінальному провадженню за фактом контрабанди через митний кордон України з Королівства Нідерланди наркотичного засобу кокаїн та психотропної речовини амфетамін, загальною вагою понад 1 кг, який 6 років переховувався від правоохоронних органів, у т.ч. за кордоном.

Підозру, у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 305 КК України, оголошено 45-річному вінничанину.

За результатами розгляду клопотання та завдяки принциповій позиції прокуратури області, щодо зазначеного підозрюваного обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Разом з тим, як свідчать матеріали слідства, при обшуку у належній підозрюваному квартирі, виявлено електронні ваги та 120 зіп-пакетиків з нашаруванням кокаїну, що свідчить про подальшу мету збуту.

Наразі досудове розслідування у провадженні триває, слідством збираються додаткові докази та з’ясовуються обставини вчиненого діяння. 

Хід та результати розслідування перебувають на контролі керівництва прокуратури області, для забезпечення прийняття остаточного законного рішення у розумні строки.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1718