Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2019

Прокуратурою Вінниччини скоординовано діяльність правоохоронців про протидію гральному бізнесу (ВІДЕО, ФОТО)

Прокурором Вінницької області Костянтином  Мерімеріним, 20.12.2019, проведено  нараду з керівництвом правоохоронних органів регіону. Він наголосив на необхідності швидкого та безумовного виконанні доручення Уряду та керівництва держави та скоординував діяльність правоохоронців на виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України "Про протидію гральному бізнесу" від 20.12.2019.

На теренах області, з числа правоохоронців, створено 25 мобільних груп.

Працівниками прокуратури області та всіх місцевих прокуратур, спільно з співробітниками Управління Служби безпеки України у області, Головного Управління Національної поліції України у області та Управління стратегічних розслідування у області Департаменту Національної поліції України проведено численні огляди в рамках перевірки повідомлень та розслідування кримінальних проваджень зареєстрованих за фактами зайняття гральним бізнесом. 

У цілому, за результатами проведених на території Вінницької області 67 оглядів та обшуків, остаточно припинено діяльність 189 таких закладів, вилучено понад 400 одиниць системних блоків, ігрових консолей, понад 450 моніторів та телевізорів до них, 33 маршрутизатори зв'язку, 72 термінали електронної системи прийняття ставок тощо. Крім того, із залученням працівників органів місцевого самоврядування, проведено демонтаж зовнішньої реклами гральних закладів.  

Разом з тим, прокуратура області продовжує координувати правоохоронні органи з метою недопущення відновлення діяльності у вищевказаних місцях.

Також, наголошуємо, що мешканці області у разі наявності інформації або виявлення фактів відновлення діяльності закладів, які надають послуги у сфері грального бізнесу, можуть невідкладно звертатися з цього приводу до відповідних структурних підрозділів прокуратури, поліції та служби безпеки.


Довідково:
З усними повідомленнями, про вищезазначені факти, телефонуйте до прокуратури Вінницької області за номерами телефонів (0432) 67-22-06 (у робочий час) та (0432) 67-15-67 (у неробочий час). Інформацію можна надсилати й на електронну пошту гарячої лінії - [email protected]

 

 


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 3439