Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2019

За скоєння п'яним водієм ДТП – позбавлення волі

За принципової позиції прокуратури Вінницької області вироком Вінницького районного суду засуджено до 4 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки 46-річного жителя с. Агрономічне Вінницького району.

Нагадаємо, у січні 2018 року, поблизу с. Агрономічне , чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, на автомобілі "ВАЗ", перевищуючи максимально допустиму швидкість, не дотримуючись безпечного бокового інтервалу із пішоходом, збив молоду жінку, яка рухалась по краю дороги у попутному з автомобілем напрямку. У наслідок отриманих травм вона померла у кареті швидкої допомоги.

Обвинувачений вину свою визнав повністю, щиро розкаявся у вчиненому, шкоду, заподіяну злочином, потерпілим повністю відшкодував. Проте враховуючи те, що він знаходився у стані алкогольного сп'яніння та від скоєного злочину настали невідворотні наслідки – смерть молодої жінки, прокурор наполягав на позбавленні волі обвинуваченому з побавленням права керувати транспортними засобами на максимальний термін.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1714