Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2019

На Вінниччині прокуратура до суду скерувала обвинувальний акт щодо поліцейського, який скоїв смертельну ДТП

Сьогодні, 06 грудня, за результатами досудового розслідування, яке здійснювалось слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, прокуратурою Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт відносно працівника поліції, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду 26.05.2019 у Погребищенському районі Вінницької області.

Поліцейський обвинувачується у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, тобто у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого та заподіяли тяжкі тілесні ушкодження.

Нагадаємо, в результаті резонансної ДТП  загинула жінка та  двоє осіб отримали різного ступеню тяжкості тілесні ушкодження, у тому числі, малолітня особа.
   
Довідково: Згідно ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що  спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження),  передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1997