Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2019

Могилів-Подільською місцевою прокуратурою оскаржено запобіжний захід підозрюваній у вчиненні злочину у сфері обігу психотропних речовин

За процесуального керівництва Могилів-Подільської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення психотропних та особливо небезпечних психотропних речовин з метою передачі цих речовин у місця позбавлення волі) мешканці області яка, незаконно придбавши психотропні та особливо небезпечні психотропні речовини, перевезла їх до виправної колонії з метою збуту засудженим.

З метою виконання підозрюваною процесуальних обов’язків, унеможливлення впливу на свідків, переховування від органів досудового розслідування та суду, сторона обвинувачення звернулася до суду з клопотанням про обрання підозрюваній запобіжного заходу у виді домашнього арешту.

Однак, слідчим суддею місцевого суду необґрунтовано відмовлено в застосуванні запобіжного заходу.

Вважаючи вказане рішення незаконним, Могилів-Подільська місцева прокуратура подала апеляційну скаргу до Вінницького апеляційного суду, за результатами розгляду якої скасовано незаконне рішення місцевого суду та застосовано до підозрюваної запобіжний захід у виді домашнього арешту.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2065