Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2019

Заступник прокурора Вінницької області здійснив прийом засуджених (фото)

Заступник прокурора Вінницької області Сергій Сухоребрий провів черговий особистий прийом засуджених, які відбувають покарання у Державній установі «Ладижинська виправна колонія № 39». На прийом записались засуджені, яких хвилювали різні питання - від отримання паспорта і роз’яснення спадкового права, оформлення нотаріальних доручень,  отримання коштів з особистого рахунку та сплати  комунальних послуг в установі, до порушень при застосуванні умовно-дострокового звільнення та кримінального процесуального законодавства судом при розгляді кримінального провадження по суті.

Письмові заяви прийняті до розгляду  структурними підрозділами прокуратури області. На усні звернення надані роз'яснення спадкового законодавства, порядку  отримання паспорту громадянина України та оформлення  нотаріально посвідчених доручень в умовах  виправних установ, оскарження рішень судів тощо. Також роз'яснено функції органів прокуратури і можливість заявників безпосередньо звернутись в той орган, до компетенції якого віднесено вирішення піднятого питання.

Крім того, заступником  прокурора області, з метою покращення стану захисту прав ув’язнених та засуджених на охорону здоров’я, недопущення зростання рівня смертності серед них, дотримання медико-санітарних норм, проведено огляд медичної частини, харчоблоку, місць проживання засуджених.
   

                

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень і запитів прокуратури області

кількість переглядів: 1589