Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2019

На Вінниччині затримано службову особу під час отримання неправомірної вигоди (фото)

Сьогодні, 21 листопада, прокуратурою Вінницької області спільно із Управлінням СБ України у Вінницькій області та слідчим управлінням ГУНП у Вінницькій області викрито у вчиненні корупційних дій одного з керівників Могилів-Подільського відокремленого підрозділу "Жмеринська дирекція залізничних перевезень" Регіональної філії "Південно-західна залізниця" Акціонерного товариства "Українська залізниця".

Так, у ході проведення слідчих дій, отримано достатні дані про одержання вказаною службовою особою неправомірної вигоди у сумі 8 тис. грн за безперешкодне та своєчасне надання вантажних вагонів суб'єкту господарювання для перевезення товару.

Розкрита корупційна схема полягала у створенні видимості перед підприємцем відсутності вільних вагонів або необхідності тривалого часу для їх подачі.  

Наразі керівника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Прокуратурою Вінницької області готується письмове повідомлення про підозру та відповідне клопотання про обрання запобіжного заходу затриманій особі.

Тривають першочергові слідчі дії з метою установлення всіх обставин вчиненого злочину та можливо причетних до нього осіб.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2404