Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2019

Виконувач обов'язків прокурора Вінницької області Руслан Нікітчин здійснив виїзний прийом громадян (фото)

Організація роботи з розгляду звернень, особистого прийому громадян є одним із пріоритетних напрямів роботи органів прокуратури Вінницької області, що забезпечує реалізацію конституційного права громадян на звернення до органів державної влади.

З метою забезпечення  конституційного права громадян на звернення та особистий прийом галузевим відділом прокуратури області організовано  прийом громадян керівництвом прокуратури області  жителів Калинівського району (Калинівська  місцева прокуратура).

Виконувачем обов’язків прокурора Вінницької області Русланом Нікітчиним  проведено прийом жителів  району, які зверталися з питаннями  щодо   стану досудового розслідування по окремих кримінальних провадженнях,  порушення  прав окремих громадян при призначенні та перерахунку пенсій,  порушення, на думку заявників, порядку використання земель, переданих під пасовища тощо.

За результатами прийому стан досудового розслідування по озвучених кримінальних провадженнях взято на контроль керівником місцевої прокуратури.

З питань, вирішення яких не входить до повноважень органів прокуратури, заявникам надано кваліфіковані роз'яснення.

Скарги, подані на прийомі, розглянуться  працівниками апарату прокуратури області.

Враховуючи  віддаленість населених пунктів від місць дислокації місцевих прокуратур, особистий прийом громадян керівництвом прокуратури області здійснюється з виїздом у міста і районні центри області або із застосуванням електронної системи відеоконференц та скайп-зв’язку.
     

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень і запитів прокуратури області

кількість переглядів: 2111