Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2019

На Вінниччині прокуратура припинила нелегальну діяльність АЗС (фото)

Немирівською місцевою прокуратурою Вінницької області вживаються заходи, спрямовані на припиненні нелегальної діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території  Оратівського району.

Так, Немирівською місцевою прокуратурою виявлено факт здійснення нелегальної діяльності з продажу бензину, дизельного палива та скрапленого вуглеводневого газу.

Установлено, що, в межах населеного пункту с. Мервин Оратівського району, розміщено АЗС без належних дозвільних документів, у тому числі, дозволів на виконання робіт з підвищеною небезпекою та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, що свідчить про порушення службовими особами даного підприємства правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах.

За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 273 КК України та розпочато досудове розслідування.        

У межах кримінального провадження перевіряється чи порушуються службовими особами даного підприємства правила безпеки на вибухонебезпечному об’єкті.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2061