Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2019

На контролі Вінницької місцевої прокуратури хід розслідування кримінального провадження щодо порушення правил охорони водного об’єкта заплави річки Вишня

 

На контролі Вінницької місцевої прокуратури перебуває стан досудового слідства у кримінальному провадженні, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за наслідком розгляду колективного звернення жителів м. Вінниці, щодо порушення правил охорони водного об’єкта заплави річки Вишня, що в обласному центрі, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 242 Кримінального кодексу України – порушення правил охорони водного об’єкта, що створило небезпеку для життя та здоров'я людей і довкіллю.

Проведення досудового слідства доручено слідчим Вінницького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

У ході досудового слідства здобуто значний об’єм доказів у даному кримінальному провадженні та проведено ряд судових експертиз.

Наразі триває судова земельно-технічна експертиза, призначена з метою встановлення  відповідності фактичного порядку користування земельними  ділянками.

По завершенню вказаної експертизи та за наслідком проведених слідчих дій, спрямованих на встановлення обставин кримінального правопорушення, буде прийнято законне рішення.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 242 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2053