Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2019

За фактом незаконного придбання, виготовлення, зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин у великих розмірах молодику оголосили підозру та взяли під варту

Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України за фактом незаконного придбання, виготовлення, зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин у великих розмірах.

У вчиненні вказаного злочину, у порядку ст. 208 КПК України, затримано жителя Вінницької області. Особі повідомлено про підозру. Ухвалою Вінницького міського суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено. Досудове розслідування триває.

Довідково: ч. 2 ст. 307 КК України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (карається позбавленням волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна)

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2210