Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2019

За вчинене вбивство та розбій доведеться відповідати перед законом

Як повідомлялось раніше, Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного протиправного заподіяння смерті людині та розбійного нападу жителем Барського району.

У ході досудового розслідування установлено, що, 09.04.2019, в одному з сіл Барського району, зловмисник незаконно проник до будинку односельця, та на ґрунті неприязних відносин розпочав конфлікт з останнім.  Обвинувачений, діючи з особливою жорстокістю, використовуючи різні предмети домашнього вжитку, наніс потерпілому численні удари по голові та тулубу, від яких останній помер на місці. В подальшому, 27-річний молодик здійснив розбійний напад на домоволодіння іншого односельця, заволодівши при цьому бензопилою. 

За процесуального керівництва Жмеринської місцевої прокуратури у максимально стислі строки досудове розслідування у кримінальному провадженні завершене, а обвинувальний акт відносно винної особи за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 162, ч. 3 ст. 187, п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України, скеровано до суду.

Довідково: у разі доведення вини обвинуваченого у суді, йому загрожує довічне позбавлення волі

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2194