Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.09.2019

Заступник прокурора Вінницької області здійснив прийом громадян (фото)

З метою забезпечення  конституційного права громадян на звернення та особистий прийом галузевим відділом прокуратури області організовано в режимі відеоконференц - зв’язку прийом громадян керівництвом прокуратури області  жителів Томашпільського району (Могилів-Подільська  місцева прокуратура).

Заступником прокурора області Андрієм Шпортуном, в режимі  відеоконференцзв’язку, проведено прийом жителів  району, яких  непокоїло стан використання земель  Вапнярської ОТГ,  стан досудового розслідування по окремих кримінальних провадженнях,  порушення  прав окремих громадян при призначенні та перерахунку пенсій.

За результатами прийому стан досудового розслідування по озвучених кримінальних провадженнях взято на контроль керівником місцевої прокуратури.

З питань, вирішення яких не входить до повноважень органів прокуратури, заявникам надано кваліфіковані роз'яснення.

Усі питання, пропозиції та доручення, з якими громадяни звернулися до заступника очільника  прокуратури області, в межах особистого прийому, буде вивчено з метою їхнього позитивного вирішення.

Нагадуємо, що враховуючи  віддаленість населених пунктів від місць дислокації місцевих прокуратур, особистий прийом громадян керівництвом прокуратури області здійснюється з виїздом у міста і районні центри області або із застосуванням електронної системи відеоконференц та скайп-зв’язку.
     

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень і запитів прокуратури області

кількість переглядів: 2265