Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2019

У прокуратурі Вінницької області проведено навчальний семінар з питань підтримання публічного обвинувачення в суді та оскарження судових рішень в апеляційному порядку (фото)

У прокуратурі Вінницької області, під головуванням заступника прокурора області Олега Янківа, за участі прокурорів місцевих прокуратур, відбувся навчальний семінар з проблемних питань підтримання публічного обвинувачення в суді та оскарження судових рішень в апеляційному порядку.

Під час заходу звернуто увагу на питання, які виникають у роботі прокурорів місцевих прокуратур під час підтримання публічного обвинувачення та при оскарженні судових рішень у апеляційному порядку.

На семінарі обговорено причини ухвалення судами реабілітуючих судових рішень у кримінальних провадженнях, основні вимоги щодо оформлення та змісту апеляційних скарг на незаконні судові рішення, типові помилки при підготовці апеляційних скарг на неправосудні рішення у кримінальних провадженнях.

Ряд проблемних питань розкрили присутнім начальник відділу підтримання обвинувачення в суді прокуратури області Наталія Ужвак, заступник начальника цього відділу Наталя Злощинська та прокурор відділу Дмитро Миколайчук.

Учасники заходу мали можливість обговорити проблемні питання організації роботи у цьому напрямі, шляхи їх вирішення, підвищити свій професійний рівень з питань підтримання публічного обвинувачення в суді.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1790