Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2019

За придбання, зберігання, незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу молодик найближчі 8 років проведе за гратами

Калинівською місцевою прокуратурою Вінницької області  підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 31-річного жителя Калинівки, який вчинив кримінальні правопорушення, передбачені      ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 3 ст. 185 КК України.
 
У ході судового розгляду стороною  обвинувачення повністю доведено вину чоловіка, який обвинувачувався у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу на території міста та Калинівського району. Незаконна діяльність обвинуваченого підтверджена проведеними негласними слідчими (розшуковими) діями, показами свідків, протоколом обшуку за місцем його проживання, під час якого вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Крім того, обвинуваченого визнано винним за ч.3 ст.185 КК України у таємному викраденні чужого майна (крадіжці), поєднаній з проникненням у житло, вчиненій за попередньою змовою групою осіб. Доведено, що обвинувачений за попередньою змовою з одним із місцевих жителів проник в житло, звідки ними вчинено крадіжку речей, в тому числі електроінструментів.

За принципової позиції прокуратури винного  засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На даний час вирок не набув законної сили.

   

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1992